Vinsmaking med Go To Wine - vi smaker på ulike viner fra Michael Fiebrich
juni
27.
6:00 p.m.18:00

Vinsmaking med Go To Wine - vi smaker på ulike viner fra Michael Fiebrich

Vi får besøk av Knut fra Go To Wine som introduserer oss for produsenten Michael Fiebrich -en særdeles talentfull og dedikert vinmaker. I Ahr-dalen i Tyskland, lager han elegante og mineralske Pinot Noir, Chardonnay og Riesling. Han er et “one-man-winery” og gjør alt selv. Han lager ca 10 000 flasker i året, og regnes av fleire som en av Tysklands mest talentfulle unge vinmakere. Han bruker ingen sprøytemidler, ingen insektsmidler og ser på vinmarken som en forlengelse av skogen rundt.

Kom når det måtte passe - vi holder smaking mellom 18 og 21.

Påmelding på post@litleremat.no

Vis arrangement →
Langbord med deleretter inspirert av Middelhavet -på Vestlandsk!
feb.
14.
7:00 p.m.19:00

Langbord med deleretter inspirert av Middelhavet -på Vestlandsk!

Vi dekker opp til langbord fredag 14. februar! Kom alene, ta med deg din kjære - eller en venn eller to! Vi serverer 5 deleretter med inspirasjon fra Vestlandet til Middelhavet og lar Glenn presentere 3 ulike viner (og alkoholfrie alternativer) som passer temaet.

Pris 490kr per person for mat

Reserver plass på https://booking.gastroplanner.no/kaigatendeli/t

Vis arrangement →
Vinsmaking - Pinot Noir
feb.
7.
6:00 p.m.18:00

Vinsmaking - Pinot Noir

//FULLT//

Denne våren starter vi opp med uformell vinsmaking på Nesttun. Først ut er Pinot Noir og vår eminente Glenn lover å ta med seg tre ulike viner og masse god kunnskap. Du kan komme når det passer i tidsrommet mellom 18 og 20.

Pris for smaking av 3 viner er 250kr og du melder deg på post@litleremat.no

Vi vil også tilby småretter som passer til vinen!

Vis arrangement →