
Quiz! //FULLT//
Kom gjerne innom for pizza og litt drikke i forkant av arrangementet - vi er åpen.
Quiz koster 20kr per person som vippses direkte til quizmaster ved oppmøte. Send påmelding på post@litleremat.no -max 5 personer per lag.
Kom gjerne innom for pizza og litt drikke i forkant av arrangementet - vi er åpen.
Quiz koster 20kr per person som vippses direkte til quizmaster ved oppmøte. Send påmelding på post@litleremat.no -max 5 personer per lag.
Kom gjerne innom for pizza og litt drikke i forkant av arrangementet - vi er åpen.
Quiz koster 20kr per person som vippses direkte til quizmaster ved oppmøte. Send påmelding på post@litleremat.no -max 5 personer per lag.
Kom gjerne innom for pizza og litt drikke i forkant av arrangementet - vi er åpen.
Quiz koster 20kr per person som vippses direkte til quizmaster ved oppmøte. Send påmelding på post@litleremat.no -max 5 personer per lag.
Kom gjerne innom for pizza og litt drikke i forkant av arrangementet - vi er åpen.
Quiz koster 20kr per person som vippses direkte til quizmaster ved oppmøte. Send påmelding på post@litleremat.no -max 5 personer per lag.
Vi får besøk av Knut fra Go To Wine som introduserer oss for produsenten Michael Fiebrich -en særdeles talentfull og dedikert vinmaker. I Ahr-dalen i Tyskland, lager han elegante og mineralske Pinot Noir, Chardonnay og Riesling. Han er et “one-man-winery” og gjør alt selv. Han lager ca 10 000 flasker i året, og regnes av fleire som en av Tysklands mest talentfulle unge vinmakere. Han bruker ingen sprøytemidler, ingen insektsmidler og ser på vinmarken som en forlengelse av skogen rundt.
Kom når det måtte passe - vi holder smaking mellom 18 og 21.
Påmelding på post@litleremat.no
Quiz! //FULLT//
Kom gjerne innom for pizza og litt drikke i forkant av arrangementet - vi er åpen.
Påmelding er gratis og gjøres på post@litleremat.no -max 5 personer per lag.
Quiz! //FULLT//
Kom gjerne innom for pizza og litt drikke i forkant av arrangementet - vi er åpen.
Påmelding er gratis og gjøres på post@litleremat.no -max 5 personer per lag.
Vi får besøk av Knut fra Go To Wine som gir oss en smaking i tyske og italienske bobler!
Vi holder to like smakinger; en med oppstart kl 18:00 og en kl 19:00. Pris per person 295kr for smaking av 3 ulike bobler.
Påmelding på post@litleremat.no
Quiz! //FULLT//
Kom gjerne innom for pizza og litt drikke i forkant av arrangementet - vi er åpen.
Påmelding er gratis og gjøres på post@litleremat.no -max 5 personer per lag.
Quizen er nå fullbooket - men send oss gjerne en e-post for å stå på venteliste.
Vi får besøk av Sebastian fra 7 Fjell!
Vi smaker oss gjennom 5 øl og oster som passer til disse;
Bad Habit IPA - blåmuggost
Snasen Saison - fast ost
1799 Bergen Blanc - kremet hvitmuggost
Fløien IPA - mildere, halvfast ost
7 Fjell Pils - smaksrik, lagret ost
Pris: 495kr per person
Påmelding på post@litleremat.no
Quiz! //FULLT//
Kom gjerne innom for pizza og litt drikke i forkant av arrangementet - vi er åpen.
Påmelding er gratis og gjøres på post@litleremat.no -max 5 personer per lag.
Quizen er nå fullbooket - men send oss gjerne en e-post for å stå på venteliste.
Vi dekker opp til langbord fredag 14. februar! Kom alene, ta med deg din kjære - eller en venn eller to! Vi serverer 5 deleretter med inspirasjon fra Vestlandet til Middelhavet og lar Glenn presentere 3 ulike viner (og alkoholfrie alternativer) som passer temaet.
Pris 490kr per person for mat
Reserver plass på https://booking.gastroplanner.no/kaigatendeli/t
//FULLT//
Denne våren starter vi opp med uformell vinsmaking på Nesttun. Først ut er Pinot Noir og vår eminente Glenn lover å ta med seg tre ulike viner og masse god kunnskap. Du kan komme når det passer i tidsrommet mellom 18 og 20.
Pris for smaking av 3 viner er 250kr og du melder deg på post@litleremat.no
Vi vil også tilby småretter som passer til vinen!
Årets første quiz!
Meld laget ditt på post@litleremat.no - max 5 personer per lag